Handelsbetingelser

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. 

Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på mo-denmark.com

Generelt
Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du kontakte os senest 2 dage efter modtagelse. MO-denmark er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.
Vi tager forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Leveringstid
Hos MO-denmark bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark eller GLS kan MO-denmark dog ikke drages til ansvar.

Forsendelse i Danmark
Dine køb vil uanset mængde tillægges et gebyr på 50 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med Post Danmark. Ved valg af GLS pakkeshop eller GLS erhverv vil der tillægges et gebyr på 35 DKK. Køber du derimod over 1.000 DKK, vil vi sørge for alle forsendelsesomkostninger og levere fragtfrit. Alle pakker sendes som forsikret erhvervspakke.

Forsendelse til udlandet
Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af GLS eller FedEx og sendes som forsikret pakke, og erhvervspost, det betyder, at pakken ikke kan sendes som en gave til lande uden for EU i et forsøg på at unddrage sig lokale skatter og told.

Almindelig Service i Europa tager ca. 4-5 hverdage.
Almindelig Service udenfor Europa tager ca. 5-7 hverdage.

Belgien, Holland, Frankrig, Italien, UK, Finland, Sverige, Tyskland, Østrig 150 DKK / 20 €.
Øvrige Europa inkl. Grønland, Færøerne og Island 200 DKK / 27 €.
Nordamerika og Australien 245 DKK / 33 €.
Sydamerika, Afrika, Asien, Mellemøsten og øvrige verden 355 DKK / 48 €.

Returret
Fra den dag du modtager dine varer har du 14 dage til at sende dem retur. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Produkterne må gerne afprøves. En evt. værdiforringelse ved afprøvning – altså det beløb varen kan sælges til til anden køber – returneres til dig. Returnering skal ske med returmærkaten siddende på. Varer uden returmærkat tages ikke retur. Pakken skal sendes direkte til vores adresse, som forsendelse med omdeling. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Reklamationer
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Kundeservice på telefon +45 22643803 eller mail: contact@mo-denmark.com
MO-denmark dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelse med en reklamation.

Betaling
Hos MO-denmark kan du betale med betalingskort – nemlig Dankort, VISA Dankort, MasterCard, American Express. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos MO-denmark er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Sikkerhed
Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken MO-denmark eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos MO-denmark er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Told og moms
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra mo-denmark.com kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter.
Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Forbrugerbeskyttelse
MO-denmark følger de vejledninger der foreligger fra E-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.

FAQ – Spørgsmål & svar

Hvordan returnerer jeg en vare?
MO-denmark yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Du skal blot udfylde retursedlen og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Varerne skal returneres med returmærkaten siddende på. Varer uden returmærkat tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Hvordan udfylder jeg en returseddel?
Venligst udfyld vedsendte returseddel ved at sætte kryds/krydser ved de vare/varer der ønskes returneret samt begrundelse for returneringen, en afsendelsesdato og en underskrift.

Jeg har modtaget en forkert vare, hvad gør jeg?
Vi bestræber os på at levere som bestilt. I tilfælde af fejl kontakt da venligst contact@mo-denmark.com og vi vil sende dig en returlabel så varen kan returneres fragtfrit. Venligst oplys navn, adresse samt ordrenr. ved al henvendelse.

Dette website udbydes af:

MO-denmark ApS
Sadolinsgade 24
5000 Odense C
Danmark
CVR 36557974
T: +45 22 64 38 03
M: contact@mo-denmark.com